085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Lees hieronder hoe onze klanten onze diensten ervaren

Alliance_Gastronomique-logo-100

Na het vertrek van onze vaste medewerker stonden wij voor de keuze hoe wij onze interne organisatie wilden gaan inrichten, daarbij rekening houdend met de transitie waar onze vereniging in zit. Wij hebben toen gekozen om de samenwerking met A Solution aan te gaan.
De keuze was niet moeilijk omdat zij zeer goede referenties kregen van één van onze partners die zij al jarenlang naar volle tevredenheid ondersteunen.
Door de juiste vragen te stellen hebben zij een goed beeld gekregen van onze complexe organisatie. A Solution werkt zeer accuraat, is flexibel, heeft de kennis en persoonlijke touch die zo belangrijk is in onze branche.
A Solution heeft achterstanden weggewerkt, suggesties gedaan voor een betere werkwijze met als resultaat dat alles op een veel efficiëntere wijze is ingericht en wordt uitgevoerd. Dit hebben zij in een tweetal maanden voor elkaar gebracht. Het secretariaat is weer goed georganiseerd en ook onze leden zijn heel tevreden. Wij hopen dan ook dat de samenwerking met A Solution nog lang mag duren!

Marc van Gulick

voorzitter, Alliance Gastronomique

NVS

Al bijna 10 jaar neemt A Solution de Nederlandse Vereniging voor Stralingshygiëne veel werk uit handen. De persoonlijke, efficiënte en zeer klantgerichte ondersteuning van de vereniging heeft ons geholpen de ledengroei en veranderingen in het veld op te vangen. De professionele ondersteuning van het bestuur geeft ruimte zodat de zaken die aandacht nodig hebben, deze ook kunnen krijgen. Als centraal loket voor onze leden is A Solution ook ècht een oplossing: snel, adequaat en met kennis van zaken. De ervaring van A Solution in het organiseren van grote en kleine activiteiten garandeert dat onze commissieleden zich kunnen richten op de inhoud. Met veel vertrouwen laten wij A Solution ons ontzorgen.

Carolien Leijen

voorzitter, Nederlandse Vereniging voor Stralingshygiëne

NVvH

A Solution biedt ons als kleine vereniging een totaalpakket aan diensten: van administratief tot vergaderlocatie en trainingsruimte. De dienstverlening is persoonlijk, vriendelijk en van alle gemakken voorzien. Of dat nu de verwerking van notulen of inschrijvingen van leden is, de verzorging van de boekhouding of van de koffie, thee en lunch. Het is allemaal afgestemd en met aandacht voor de specifieke klant. Dat voelt een beetje als thuiskomen. Daarnaast zijn zij pro-actief: ze denken mee, zonder daarin in de weg te lopen of overheersend te zijn.

Dienie van Wijngaarden

bestuurslid, Nederlandse Vereniging voor Hypnose

logo-irpa-2018

A Solution heeft betrouwbaarheid, eerlijkheid, aandacht, toegankelijkheid, openheid, gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ondergetekende kan bevestigen dat de IRPA2018 stuurgroep nog niet in één van deze waarden is teleurgesteld. Vooral het motto van A Solution wij zijn pas tevreden, als de klant tevreden is” wordt echt in de praktijk gebracht.

Voor de IRPA2018 organisatie heeft A Solution de IRPA2018 website opgezet, nauwgezet de complexe inschrijvingsmodule (incl. betalingsmodule) binnen de website opgesteld en gedreven meegedacht over de invulling het sociale programma. Binnen de IRPA2018 organisatie bekleedt A Solution de functie van “denktank” en stimulator van het Sociale Programma rondom het IRPA congres. A Solution wordt alom gewaardeerd voor hun totaal pakket van geleverde diensten, hun klantgerichtheid en probleemoplossend vermogen.

Gert Jonkers

penningmeester, IRPA 2018

Stichting-EFT-Nederland-logo

Mijn ervaring als trainer EFT is zeer positief. A Solution is een zeer op service en kwaliteit gericht bedrijf dat ongekend geruisloos en prettig samenwerkt met trainers. Er is een goede balans tussen directheid en discreet op de achtergrond blijven, waardoor de trainer gefaciliteerd wordt in het uitvoeren van zijn kerntaak: training geven.
De trainingsfaciliteit is helemaal top, techniek is in orde en de catering is fantastisch. Alles wordt vers bereid en is zeer afwisselend.
Kortom: een toplokatie om training te geven, persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid in details, prettige sfeer en professionaliteit.

Karin Wagenaar

voorzitter en trainer, Stichting EFT Nederland

SCAG logo-01
A Solution is de secretariële steun en toeverlaat achter de SCAG schermen. Zij verstaan hun vak en hebben ons enorm geholpen bij het opbouwen van onze jonge organisatie. Hun proactieve houding maakt dat wij er een flink stel ogen en oren bij hebben gekregen.

Rens Mesters

penningmeester, Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg

TestNet

A Solution is voor ons al jaren de betrouwbare partner voor onze financiële – en ledenadministratie.
Betrouwbaar wat betreft de zorgvuldige, altijd actuele en overzichtelijke administratie, partner in de zin van samenwerken en actief meedenken in het optimaliseren van de administratie en de dienstverlening van A Solution aan onze vereniging TestNet.

Harro Philip

secretaris, TestNet