085 - 90 22 830 info@asolution.nl
Selecteer een pagina

Onze culinaire klant

Alliance Gastronomique

Op deze pagina vind je informatie over en door Alliance Gastronomique, zoals een review over A Solution door de voorzitter.

Na het vertrek van onze vaste medewerker stonden wij voor de keuze hoe wij onze interne organisatie wilden gaan inrichten, daarbij rekening houdend met de transitie waar onze vereniging in zit. Wij hebben toen gekozen om de samenwerking met A Solution aan te gaan.
De keuze was niet moeilijk omdat zij zeer goede referenties kregen van één van onze partners die zij al jarenlang naar volle tevredenheid ondersteunen.
Door de juiste vragen te stellen hebben zij een goed beeld gekregen van onze complexe organisatie. A Solution werkt zeer

accuraat, is flexibel, heeft de kennis en persoonlijke touch die zo belangrijk is in onze branche.
A Solution heeft achterstanden weggewerkt, suggesties gedaan voor een betere werkwijze met als resultaat dat alles op een veel efficiëntere wijze is ingericht en wordt uitgevoerd. Dit hebben zij in een tweetal maanden voor elkaar gebracht. Het secretariaat is weer goed georganiseerd en ook onze leden zijn heel tevreden. Wij hopen dan ook dat de samenwerking met A Solution nog lang mag duren!

Marc van Gulick

Voorzitter, Alliance Gastronomique