085 - 90 22 830 info@asolution.nl
Selecteer een pagina

Onze culinaire klant

Gastronomisch Gilde

Op deze pagina vind je informatie over en door het Gastronomisch Gilde, zoals een review over A Solution door meerdere bestuursleden.

Het bestuur van het Gastronomisch Gilde is bijzonder blij met de vakkundige, professionele ondersteuning van bureau A Solution dat helemaal aansluit op de hedendaagse behoefte die een vereniging, waarin diverse vakgroepen vertegenwoordigd zijn, heeft.
De persoonlijke input van de medewerkers en de betrokkenheid met het Gastronomisch Gilde welke wij ervaren, is bijzonder en zeer doeltreffend!

Gerrit Greveling

Voorzitter, Gastronomisch Gilde

Gastvrijheid staat voorop als je kennis maakt met A Solution. Vervolgens gaan ze daadkrachtig te werk in een goede samenwerking en worden ze één met jouw vereniging, club of organisatie.
A Solution is A Solution!

Hans Everse

Bestuurslid, Gastronomisch Gilde

Als penningmeester van het Gastronomisch Gilde heb ik met A Solution niet alleen de zekerheid dat onze financiële administratie op orde is, maar dat ook hetzelfde geldt voor het secretariaat. Voor bestuurders en leden is het dé plek waar ze met hun vragen terecht kunnen en waar er op een professionele manier mee wordt omgegaan. A Solution denkt proactief mee en zorgt hierdoor voor een goed fundament van onze vereniging. Hugo Wijbenga

Penningmeester, Gastronomisch Gilde