085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Het team

Een A Solution-teamlid wil al aan twee woorden van een bestuurslid genoeg hebben om te snappen welke richting de vereniging of stichting met een project of evenement op wil. Op de dag van een congres of symposium, wat in samenwerking met ons tot stand is gekomen, hoeft het bestuur zich geen zorgen te maken. Er bestaat geen behoefte om alles nog even na te lopen, want ons team geeft jullie de zekerheid dat alles strak en netjes is geregeld.

Wij geloven in een betrokken team met een diverse taakverdeling. Iedereen denkt en voelt mee met elke vereniging of stichting, maar heeft voor het merendeel de rol als professional in zijn of haar vakgebied.

Het A Solution-team bestaat uit verenigingsmanagers, administratief medewerkers, uit (marketing)-communicatie specialisten en financiële specialisten. Voor elke soort activiteit die een klant nodig heeft, zetten we iemand in die daar feeling voor heeft en over de meeste ervaring beschikt.

De dienstverlening die wij aanbieden, komt vanuit het hart van haar medewerkers. Elk teamlid wil een held zijn voor de klant. Iedereen helpt een vereniging of stichting graag met het werk waar bestuursleden niet gespecialiseerd in zijn of niet aan toe komen.

Anita Buiteman

Anita Buiteman

Directeur Verenigingsmanager

Paul Buiteman

Paul Buiteman

Directeur Verenigingsmanager

Melanie Buiteman

Melanie Buiteman

Projectmanager Financieel medewerker

Eva Kosicova

Eva Kosicova

Assistent-projectmanager

Bo Blommendaal

Bo Blommendaal

Secretarieel medewerker

Iris van Dongen

Iris van Dongen

Secretarieel medewerker

Merel Hessels

Merel Hessels

Secretarieel medewerker

Jij?

Jij?

Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s. Zie jij jezelf zitten tussen ons team? Solliciteer dan door je cv, motivatie en (optioneel) portfolio te sturen naar info@asolution.nl