085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Hoe het begon…

Vanaf het jaar 2002 werkte Anita bij een medisch congresbureau.
Daar stuitte ze op situaties waarvan ze dacht: dat kan persoonlijker en klantvriendelijker! Er werd met name vanuit de situatie van het bedrijf gedacht: wij willen het zo, dus dan doen onze klanten het ook maar op die manier. Anita ging in gesprek met de directie en probeerde deze werkwijze om te draaien: wat wil de klant en hoe kunnen wij deze wensen uitdragen? Toen Anita merkte dat haar leidinggevenden deze feedback niet ter harte namen, vond ze het hoog tijd om afscheid te nemen van deze organisatie.

Alleen zit niets doen niet in Anita haar genen. Dat er een volgende stap in haar carrière volgde, was dus onvermijdelijk. Ze besloot zelf congressen te gaan organiseren. De grootste vraag kwam vanuit beroepsverenigingen. Anita raakte zelfs betrokken bij de oprichting van een vereniging.
Het bestuur wilde naast Anita’s organiserende hulp, graag ondersteuning
op andere gebieden, zoals het verzorgen van secretariële zaken en het meedenken op beleidsniveau. Zo ontstond A Solution.

Er werd een website ontwikkeld en een nieuwsbrief verzonden. Daar
kwam reactie op, waardoor A Solution begon te groeien en Paul, Anita’s echtgenoot, erbij kwam. Na een paar jaar en een grotere ontwikkeling verder, moest het A Solution-team opnieuw worden uitgebreid. Eerst met een stagiair, later met officieel personeel. A Solution ging van een kantoor aan huis, naar een extern kantoorpand met een eigen vergader- / trainingsruimte en restaurant.