085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Missie en visie

Onze missie is het professioneler maken van verenigingen en stichtingen door hen te ondersteunen op gebieden zoals hun beleidsvoering, bestuur, secretariaat, evenementen, marketing-communicatie, et cetera. Ons team snapt de problematiek van besturen en gaat geen enkele manier van meedenken en -werken uit de weg. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we genoeg specialistische kennis in huis om precies te achterhalen wat een vereniging of stichting nodig heeft om te floreren. We willen ervoor zorgen dat het team achter een vereniging of stichting zich vooral kan bezighouden met hetgeen waar hun passie ligt. Wij zorgen voor de rest van de taken, die de vereniging of stichting graag uit handen geeft. Hierdoor kan jullie team zich focussen op hetgeen waar iedereen goed in is en kan het A Solution-team dat ook!

Wij beloven onze klanten maatwerk. Bij ons stel je een eigen ‘pakket’ samen van de diensten die jij of je mede-bestuursleden graag over willen dragen. Mocht je nog niet zeker zijn over wat je het beste uit handen kunt geven, dan denken wij mee over een evenwichtige indeling tussen jouw taken en onze werkzaamheden voor jou. Hierbij adviseren we alleen wat het meest verstandig is voor de vereniging of stichting en laten dit zeker niet afhangen van ‘hoe meer uren we maken voor een klant, hoe beter’. Daar staan wij niet voor. We werken transparant en denken vanuit (het belang van) een vereniging of stichting. Ons team neemt plaats in de schoenen van de klant. Wij trachten er naar om jullie letterlijk te zijn en op die manier vanuit de vereniging of stichting te communiceren.

Wij zijn flexibel. Het secretariaat (dat we voor een vereniging of stichting vormen) is nooit ziek en gaat nooit op vakantie: collega’s vangen het werk altijd van elkaar op, waardoor vragen van jullie leden nooit blijven liggen.
Als bestuur hoef je geen werkplekken te creëren. Je hebt dus niet per se eigen ruimtes nodig, ook niet voor bepaalde bijeenkomsten. Bij ons op kantoor is namelijk genoeg plek voor het geven van een training of het houden van een vergadering, eventueel inclusief verzorgde lunch niet te vergeten!