085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Ons verhaal

Hoe het begon…

Van ontevredenheid als werknemer naar tevredenheid als werkgever: Anita Buiteman vertelt haar verhaal over hoe zij met A Solution is gestart. Ze legt uit wat haar motivatie was achter A Solution en hoe A Solution is gegroeid tot wat het nu is.

Het team

Maak kennis met het team van A Solution! Hier krijgen onze medewerkers een gezicht en de gelegenheid om hun eigen verhaal te vertellen: wat zijn hun specialiteiten, waarom zijn ze gaan werken bij A Solution en wat maakt A Solution zo bijzonder voor hen?

Missie en visie

We willen ervoor zorgen dat het team achter een vereniging of stichting zich vooral kan bezighouden met hetgeen waar hun passie ligt. Wij zorgen voor de rest van de taken, die de vereniging of stichting graag uit handen geeft. Zo werkt iedereen met veel liefde, passie en plezier.

Onze krachten

Wij van A Solution vinden het belangrijk dat jouw organisatie past bij ons en ons team: het vloeit automatisch, zonder moeite. Wij kunnen ons goed verplaatsen in onze klanten (zowel het bestuur als hun leden). Zo zorgen wij voor de beste resultaten.

Vragen? Stel ze gerust!

13 + 11 =