085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Alliance Gastronomique

“Onze missie is om de gastronomie te bevorderen”

Alliance Gastronomique is het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa met 38 restaurants in Nederland en België. De restaurateurs, chefs en sommeliers die zijn verenigd in de Alliance behoren tot de top en spannen zich dagelijks in om hun gasten te laten genieten van de heerlijkheden van het land, uit het water of uit de kelder.

Deze diensten levert A Solution uit aan Alliance Gastronomique:

BESTUUR

  • Het bijwonen van bestuurs-vergaderingen.

PROJECT

  • Het organiseren van evenementen zoals Supernovae.

SECRETARIAAT

  • Het beschikbaar zijn voor leden met vragen of opmerkingen;
  • Financieel inkoop en verkoop.

MARKETING & COMMUNICATIE

  • Het bijhouden van social media;
  • Het maken van nieuwsbrieven;
  • Het bijhouden van de website.

Na het vertrek van onze vaste medewerker stonden wij voor de keuze hoe wij onze interne organisatie wilden gaan inrichten, daarbij rekening houdend met de transitie waar onze vereniging in zit. Wij hebben toen gekozen om de samenwerking met A Solution aan te gaan.

De keuze was niet moeilijk omdat zij zeer goede referenties kregen van één van onze partners die zij al jarenlang naar volle tevredenheid ondersteunen.
Door de juiste vragen te stellen hebben zij een goed beeld gekregen van onze complexe organisatie. A Solution werkt zeer accuraat, is flexibel, heeft de kennis en persoonlijke touch die zo belangrijk is in onze branche.

A Solution heeft achterstanden weggewerkt, suggesties gedaan voor een betere werkwijze met als resultaat dat alles op een veel efficiëntere wijze is ingericht en wordt uitgevoerd. Dit hebben zij in een tweetal maanden voor elkaar gebracht. Het secretariaat is weer goed georganiseerd en ook onze leden zijn heel tevreden. Wij hopen dan ook dat de samenwerking met A Solution nog lang mag duren!

Marc van Gulick

Voorzitter, Alliance Gastronomique