085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Stichting EFT Nederland

“Bewezen relatietherapie: er is écht herstel mogelijk, wanhoop niet”

Uit onderzoek weten we hoe belangrijk het is om je emotioneel verbonden te voelen. De basis van je relatie is de hechting aan elkaar. Die hechting is van levensbelang en iedereen heeft dat nodig. Emotionally Focused Therapy (EFT) is een goed onderzochte methode om mensen te helpen de verbinding (met hun partner) weer te herstellen.

Deze diensten levert A Solution uit aan Stichting EFT Nederland:

BESTUUR

  • Het bijwonen van bestuurs-vergaderingen.

PROJECT

  • Het organiseren van evenementen zoals het EFT Congres;
  • Het organiseren van trainingen en workshops.

SECRETARIAAT

  • Het beschikbaar zijn voor cliënten en therapeuten met vragen of opmerkingen;
  • Financieel inkoop en verkoop.

MARKETING & COMMUNICATIE

  • Het bijhouden van social media;
  • Het maken van nieuwsbrieven;
  • Het bijhouden van de website.

Na het vertrek van onze vaste medewerker stonden wij voor de keuze hoe wij onze interne organisatie wilden gaan inrichten, daarbij rekening houdend met de transitie waar onze vereniging in zit. Wij hebben toen gekozen om de samenwerking met A Solution aan te gaan.

De keuze was niet moeilijk omdat zij zeer goede referenties kregen van één van onze partners die zij al jarenlang naar volle tevredenheid ondersteunen.
Door de juiste vragen te stellen hebben zij een goed beeld gekregen van onze complexe organisatie. A Solution werkt zeer accuraat, is flexibel, heeft de kennis en persoonlijke touch die zo belangrijk is in onze branche.

A Solution heeft achterstanden weggewerkt, suggesties gedaan voor een betere werkwijze met als resultaat dat alles op een veel efficiëntere wijze is ingericht en wordt uitgevoerd. Dit hebben zij in een tweetal maanden voor elkaar gebracht. Het secretariaat is weer goed georganiseerd en ook onze leden zijn heel tevreden. Wij hopen dan ook dat de samenwerking met A Solution nog lang mag duren!

Karin Wagenaar

Voorzitter, Stichting EFT Nederland