085 - 90 22 830 info@asolution.nl
Selecteer een pagina

Voor ons is 2015 een heel bewogen jaar geweest.

In januari zijn de plannen ontstaan voor een nieuw concept. Bij uitwerking van deze plannen werd al snel duidelijk dat we dit niet zouden kunnen realiseren in ons kantoor in Tiel, dus ontstonden er verhuisplannen. Aanvankelijk alleen voor een nieuw kantoor met meer ruimte, maar dit groeide al snel uit tot grotere, ambitieuzere plannen: “We gaan een eigen trainings- c.q. vergaderruimte faciliteren met eigen keuken en restaurant.” Het idee hierbij was dat van alle workshops, trainingen, opleidingen, e.d. die wij tot nu toe buitenshuis, bij een externe locatie organiseerden, we minimaal 50% in eigen huis zouden kunnen doen om zo onze dienstverlening nog completer te maken.

We hebben veel panden van binnen gezien in onze zoektocht naar de meest ideale locatie. Direct vielen er al veel panden af omdat ze gewoonweg niet konden voldoen aan ons programma van eisen. Uiteindelijk zijn er drie overgebleven en zijn we op papier die locaties gaan intekenen. Er moest natuurlijk voldoende kantoorruimte zijn, maar ook mogelijkheid voor een zaal met keuken en lunchruimte. De locatie waar we nu zitten bood ons verreweg de beste mogelijkheden om alles zó in te richten dat aan al onze wensen en eisen tegemoet gekomen kon worden.

De zomervakantie hebben wij gebruikt voor de verbouwing en verhuizing. Wij huren een lege vloer met toiletunit, dus de aannemer is aan het werk gezet. Het is een hele klus geweest, heeft letterlijk bloed, zweet en tranen gekost, maar het eindresultaat is er dan ook naar en hier zijn we enorm trots op.

Direct vanaf de verhuizing wordt er al volop gebruik gemaakt van onze trainings- c.q. vergaderfaciliteit. We krijgen van zowel trainers als deelnemers heel veel positieve reacties, soms zo erg dat we er verlegen van worden.

Ondertussen zijn we ook blijven werken aan het nieuwe concept waar alles mee begonnen is. In samenwerking met een reclamebureau hebben we de bedrijfsnaam bedacht en is er een website ontwikkeld. Zelf zijn we ons inhoudelijk aan het voorbereiden geweest en in januari kunnen we echt van start gaan met Zoë Support. De diensten die we met A Solution verlenen aan organisaties gaan we onder deze naam aanbieden aan zelfstandig ondernemers, in eerste instantie in de geestelijke gezondheidszorg, maar zeker later ook aan andere doelgroep. Kijk maar eens op www.zoesupport.nl voor meer informatie.

We hebben de afgelopen maanden echt gebikkeld met elkaar en met resultaat!

Het nieuwe jaar zien we ook al heel positief tegemoet. Vanaf medio januari zal ons team versterkt gaan worden met een medewerker Marketing & Communicatie: Anne.
Zij gaat A Solution en Zoë Support voor ons op een professionele wijze ‘in de markt zetten’ zodat de prognoses die we voor onszelf hebben gemaakt ook waarheid gaan worden.

Wij gaan nu eerst van een verdiende vakantie genieten (vinden we zelf) en we zijn dan ook tussen Kerst en Oud&Nieuw gesloten. Vanaf 4 januari gaan we er weer volop tegenaan!