Ons verhaal

Maak kennis met A Solution. Lees het verhaal achter onze organisatie en ontdek een stukje van onze historie, onze missie en onze persoonlijke en duurzame manier van werken.

A Solution groeit nog steeds, maar op een bewuste manier. Iedere (nieuwe) klant moet de aandacht krijgen die zij verdient. We bestaan immers ter meerdere glorie van onze klanten en bieden hen de kans om een professionele(re) organisatie te zijn. Veel bestuursleden hebben niet per se gestudeerd voor het vak ‘besturen van een vereniging’. Dat is niet hun dagelijkse werk. Ze hebben hun eigen beroep en werkzaamheden, waar hun hart ligt en waar ze het druk mee hebben. Besturen is niet hun hoofdtaak, maar ze willen wel graag iets betekenen voor hun vakgebied. Als echter alle dagelijkse en organisatorische taken op de schouders van (veelal vrijwillige) bestuurders terechtkomen, dan kan simpelweg niet altijd alles worden opgepakt. Met de extra helpende handen van ons team kan een vereniging of stichting (meer) tot bloei komen.

Ons bestaansrecht is om met het bestuur van een vereniging of stichting te ontdekken wat hún bestaansrecht precies is. Vaak hebben bestuursleden een persoonlijk beeld van waar ze naartoe willen, maar komt daar vervolgens in de praktijk weinig van. Wij vragen door tot we bij de kern komen: wat willen ze met elkaar bereiken, waarom willen ze dat en wat is er voor nodig om deze doelen te behalen?

https://asolution.nl/hoe-het-begon/