Onze kracht

De unieke kracht van A Solution is de manier waarop we ons verplaatsen in onze klanten. Het A Solution-team moet passen bij jouw vereniging of stichting. Al in het eerste gesprek moet de klik er zijn. Wij houden namelijk niet van afstand tussen bestuur en bureau. Bestuursleden moeten het gevoel hebben dat zij alles met ons kunnen bespreken. Wij noemen het A Solution-kantoor niet voor niets ‘het huis’ van een vereniging of stichting: (bestuurs)leden moeten zich hier echt thuis voelen. De samenwerking draait op een zakelijke relatie, maar een vertrouwensband mag daarin zeker niet ontbreken. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat we zo’n band met jullie eerst moeten opbouwen, oftewel: moeten verdienen. Maar dan is het natuurlijk allereerst aan de vereniging of stichting of wij mogen laten zien dat wij onze beloftes daadwerkelijk waarmaken.

A Solution bestaat uit een klein team. We willen niet uitgroeien tot een ‘enorm’ groot bedrijf, anders behouden we onze persoonlijke, klantvriendelijke werkwijze niet en dat is nou juist onze geliefde identiteit. Door de korte lijnen binnen ons team weten we direct bij wie we moeten zijn voor een bepaald vraagstuk. We kunnen deze collega makkelijk aanspreken (één bureau verderop) en hierdoor kunnen we zaken snel oplossen voor (bestuurs)leden en andere betrokkenen.

Het A Solution-team is er niet vies van om een stapje extra te zetten voor jouw leden. We geven het gevoel graag met hen mee te denken en proberen, mocht dit nodig zijn, zelfs voor hen vooruit te denken. Hierdoor geef je leden een goed gevoel. Met een kleine handeling extra kan je leden ontzettend blij maken. Zo’n fijne ervaring blijft hangen, welke zij hopelijk weer met andere mensen (potentiële leden) zullen delen. 

Onze klant betaalt uitsluitend de tijd die een A Solution-medewerker voor deze klant daadwerkelijk werkt. . Puur en alleen de uitgevoerde handelingen worden in rekening gebracht. Hierbij zit je niet vast aan een standaard of minimaal aantal uren. Wanneer wij de ene keer 8 uur in de maand voor een klant werken en de andere maand 20 uur nodig hebben voor alle werkzaamheden, dan zijn het ook letterlijk deze uren die worden doorberekend. Een dure werknemer in dienst nemen die niet iedere minuut van de dag evenveel te doen heeft, is dus niet nodig! Onze efficiënte manier van werken zorgt gegarandeerd voor kostenbesparing.