Missie en visie

De missie van A Solution is het (nog) professioneler maken van verenigingen en stichtingen door hen te ondersteunen op gebieden zoals beleidsvoering, bestuur, secretariaat, evenementen, projectmanagment, enzovoort. Doordat wij ons focussen op verenigingen en stichtingen snapt ons team de problematiek van het besturen en gaat zij geen enkele manier van meedenken en -werken uit de weg. Met bijna 20 jaar ervaring hebben we genoeg specialistische kennis in huis om precies te achterhalen wat een vereniging of stichting nodig heeft om te floreren. Wij zorgen ervoor dat bestuur en de vrijwilligers van een vereniging of stichting zich vooral kunnen bezighouden met hetgeen waarbij hun passie ligt. Wij zorgen voor de rest van de taken. Hierdoor kunnen het bestuur en de vrijwilligers zich focussen op hetgeen waar iedereen goed in is en kan het A Solution-team dat ook!

Wij beloven onze klanten maatwerk. Bij ons stel je een eigen ‘pakket’ samen van de diensten die jij of je mede-bestuursleden graag over willen dragen. Mocht je nog niet zeker zijn over wat je het beste uit handen kunt geven, dan denken wij mee over een evenwichtige indeling tussen jouw taken en onze werkzaamheden voor jou. Hierbij adviseren we alleen wat het meest verstandig is voor de vereniging of stichting en laten dit zeker niet afhangen van ‘hoe meer uren we maken voor een klant, hoe beter’. Daar staan wij niet voor. We werken transparant en denken vanuit (het belang van) een vereniging of stichting. Ons team werkt ‘vanuit het hart’ van de klant. Wij trachten er naar om letterlijk jullie te zijn en op die manier vanuit de vereniging of stichting te communiceren.

Wij zijn flexibel. Het secretariaat (dat we voor een vereniging of stichting vormen) is nooit ziek en gaat nooit op vakantie: collega’s vangen het werk altijd van elkaar op, waardoor vragen nooit hoeven blijven liggen. Als bestuur hoef je geen werkplekken te creëren. Je hebt dus geen eigen ruimtes nodig met alle daarbij komende kosten en verantwoordelijkheden.