085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Mocht je nog niet hebben opgepikt wie zij zijn, dan stellen wij onszelf graag aan je voor:

Wij zijn A Solution, hét bureau voor verenigingen en stichtingen. Wij zijn gevestigd in het prachtige Utrecht en wij ondersteunen en begeleiden non-profit organisaties met bestuur- en beleidsvoering, projecten, evenementen, secretariaat en marketingcommunicatie. Op dit moment is ons team 9 personen rijk en we blijven maar groeien! Onze kracht is dat wij ons kunnen verplaatsen in onze klant; wij voelen aan met wat ze organisatie nodig heeft en hoe wij daarbij kunnen helpen. Iedere klant van ons heeft haar eigen ‘pakket’; een pakket op maat, want elke organisatie is anders.

Nu je weet wie zij zijn en wat we doen, kunnen wij je meer vertellen over wat je op deze pagina kan vinden! Wij willen niet een website hebben die stil blijft staan, maar constant in beweging blijft. Zo willen wij op deze nieuwspagina blogberichten delen waarin wij je bijpraten over verschillende trends die voor ons en jou relevant zijn, vertellen wij je over verschillende projecten of evenementen die wij hebben afgerond en nemen wij je mee achter de schermen bij ons op kantoor. Zo leer je ons ook gelijk steeds meer en meer kennen.

Je kunt van ons om de week een nieuw bericht verwachten op deze pagina. Wil je daarvan een alert krijgen? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn, zodat je precies weet waar we mee bezig zijn.

En ben je geïnteresseerd in ons en wil je meer weten over A Solution? Bel of mail ons gerust!