Onze diensten

Bestuursondersteuning

Afhankelijk van de samenstelling van het bestuur en de beschikbare capaciteit kan dit zeer uiteenlopende ondersteuning zijn, van het notuleren van vergaderingen tot het (mee)opstellen en uitvoeren van beleidsplannen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de besluitrijpheid van voorstellen toetsen, actieplanningen bewaken, implementatietrajecten coördineren en over bestuurlijke problemen adviseren. Alles afhankelijk van de situatie waarin de te adviseren en ondersteunen bestuursleden zich bevinden.

Secretariaatsvoering

Een professioneel secretariaat dat fulltime tot je beschikking staat, maar waar je parttime (precies naar behoefte) gebruik van kunt maken. Dat is wat A Solution aan jouw organisatie kan bieden. Het kan overweldigend zijn om op alle werkdagen klaar te staan voor leden, de leden- en financiële administratie bij te houden, vergaderingen te organiseren, wet- en regelgeving in de gaten en houden en ga zo maar door. Wij helpen jouw organisatie met alle taken waar jij eigenlijk geen tijd voor hebt, maar wel alle aandacht aan wilt en moet besteden.

Eventmanagement

Of het nou om een vergadering, training, workshop of (inter)nationaal congres gaat, wij draaien er onze hand niet voor om. Gezamenlijk stellen we een programma van eisen op, waarbij wij vanzelfsprekend een adviserende rol in kunnen nemen, waarna wij de gehele organisatie uit handen nemen. Je hoeft niet meer aan de vele details te denken die het organiseren van een event met zich meebrengt. Bekommer jij je om de inhoud, dan doen wij de rest.

Projectmanagement

Iedere organisatie staat wel eens voor vraagstukken binnen een project. Van vraagstukken die te maken hebben met schijnbaar alledaagse dingen tot en met strategische vraagstukken over de toekomst van de organisatie.
Wij denken graag met je mee. Samen stellen we een projectplan op en indien gewenst, helpen wij je ook bij de uitvoering hiervan. Dit alles kan op projectbasis, maar ook op een continue basis.