Eventmanagement

Eventmanagement

Als vereniging organiseer je regelmatig een evenement waar mensen bijeenkomen, zoals een vergadering, training, workshop of congres. Hierbij wil je dat alles goed geregeld is. Een prettige locatie, genoeg capaciteit en eventueel catering die klaarstaat. Hier helpen wij graag bij. 

Wat verzorgen wij?

Wil je een evenement organiseren met of voor je vereniging? Wij kunnen bij het organiseren van een evenement onder andere deze diensten voor je uit handen nemen: 

  • planning;
  • regelen locatie;
  • agendabeheer;
  • uitnodigingen versturen;
  • ondersteuning tijdens het event;
  • financiële kant.

Jij de inhoud, wij de rest

Wij leveren ondersteuning op maat, ook bij eventmanagement. Wanneer je als vereniging een bijeenkomst wilt organiseren, helpen wij om van dit evenement een succes te maken. Geen evenement is te groot of te klein. Of het nu een avondje uit eten is met het bestuur, of een congres voor alle leden en relaties van de vereniging. Wij regelen hierbij zowel zakelijke als laagdrempelige activiteiten. Gezamenlijk stellen we een programma van eisen op, waarbij wij vanzelfsprekend een adviserende rol in kunnen nemen, waarna wij de gehele organisatie uit handen nemen. Jij regelt de inhoud van het evenement, dan zorgen wij voor de rest. 

A Solution: ondersteuning voor verenigingen

A Solution is hét bureau voor verenigingen. Naast het helpen organiseren van evenementen, zijn er veel meer werkzaamheden die onze ervaren mensen voor je uit handen kunnen nemen. Het is mogelijk losse diensten af te nemen of volledige ondersteuning. 

Wij denken altijd mee met het bestuur van de vereniging. Daarbij passen wij ons volledig aan aan de dagelijkse werkzaamheden van die vereniging. Wij hechten grote waarde aan goed, persoonlijk, open en eerlijk contact. Het bestuur en de andere vrijwilligers kunnen zich bezig (blijven) houden met datgene waar hun passie ligt. Dan regelen wij de rest.

Wil jij ondersteuning bij het organiseren van evenementen voor de vereniging? Neem dan contact op!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘Sinds januari 2021 hebben wij een samenwerking met A Solution. Zij verzorgen voor ons de ledenadministratie, ledenservice, financiële administratie, nemen de telefoon op en beantwoorden e-mails. Tevens verzorgen zij voor ons evenementen zoals de Algemene ledenvergadering en nascholingen die wij zelf aan de leden aanbieden. Als bestuur voelen wij ons enorm ontzorgd. Wij zijn uitermate tevreden over de professionele manier van werken en de betrokkenheid bij onze vereniging.’

- Marianne Kramer

‘Als Vereniging Schematherapie zijn wij heel blij met de samenwerking met A Solution. Zij verzorgen niet alleen voor ons alle ondersteunende administratieve diensten, maar onderhouden daarnaast ook contact met onze leden. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze leden en regelen alle zaken goed en efficiënt. Sinds wij met A Solution in zee zijn gegaan merken wij dat processen snel en adequaat verlopen en zijn wij duidelijk ‘ontzorgd’. Wij merken dit niet alleen als bestuur, maar horen dit ook terug van onze leden. Als er onduidelijkheden of problemen zijn worden die altijd snel opgelost. De samenwerking is in alle opzichten positief te noemen. Hun kantoor zit op een prachtige centrale locatie in Utrecht. Wij kunnen goed online met hen samenwerken, maar ook live vergaderingen worden uitstekend georganiseerd. Wij zijn in alle opzichten tevreden en hopen in de toekomst op een plezierige manier met elkaar te blijven samenwerken.’

- Marjon Nadort

‘De NBVH werkt al vele jaren samen met de A Solution. Omdat de secretariaatswerkzaamheden voor onze vereniging steeds meer toenamen waren wij destijds toe aan professionele secretariële en administratieve ondersteuning. Daarom zijn we gaan samenwerken met A Solution.
Onze leden, cliënten en andere geïnteresseerden kunnen nu tijdens kantooruren altijd terecht met al hun vragen. Ook heeft A Solution veel organisatorische taken van ons overgenomen, bijvoorbeeld rondom de organisatie van onze Algemene ledenvergaderingen en workshops. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en zij denken met ons mee. Zo helpen ze ons onze dienstverlening steeds meer te verbeteren.’

- Leonie Looijen

Neem bij interesse
contact met ons op

Maak gebruik van al onze kennis en ervaring die is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring!