Projectmanagement

Projectmanagement

Iedere organisatie staat wel eens voor vraagstukken binnen een project. Van vraagstukken die te maken hebben met schijnbaar alledaagse dingen tot en met strategische vraagstukken over de toekomst van de organisatie. Denk bij projecten bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuwe website, een eigen keurmerk of een eigen (her)registratiesysteem. A Solution zorgt hierbij voor ondersteuning.

Ondersteuning bij (periodieke) projecten

Het kan hierbij nuttig zijn om een andere partij te betrekken bij het nemen van beslissingen en het oplossen van vraagstukken. Door het bestuur van de vereniging te ondersteunen bij projecten, blijft er tijd over voor het bestuur om met de werkzaamheden aan de slag te gaan waar de passie zit. A Solution helpt onder andere bij:

  • ondersteunen bij losse projecten;
  • adviseren bij processen en vraagstukken;
  • het maken van projectplannen;
  • in de gaten houden van planningen.

In samenwerking met het bestuur of de uitvoerende partij van het project, zorgen we ervoor dat het project tot een goed einde wordt gebracht. We kijken hierbij naar de planning en houden deze gedurende het project in de gaten. Wij adviseren bij de werkzaamheden om het in goede banen te leiden. 

Jij de inhoud, wij de rest

A Solution is hét bedrijf voor verenigingen. Wij kunnen naast het ondersteunen bij projectmanagement ook bestuursondersteuning, eventmanagement en hulp bij secretariaatsvoering geven. Je kiest zelf de ondersteunende diensten waar behoefte aan is. 

Wij denken volledig met je mee en passen ons aan aan de vereniging. Wij leveren hierbij werk op maat. Wij doen zo veel, of zo weinig, als je zelf wenst. Heb je hulp nodig bij een enkel project staan we klaar. Wil je meerdere projecten per jaar laten verzorgen, is dit ook geen probleem.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘Sinds januari 2021 hebben wij een samenwerking met A Solution. Zij verzorgen voor ons de ledenadministratie, ledenservice, financiële administratie, nemen de telefoon op en beantwoorden e-mails. Tevens verzorgen zij voor ons evenementen zoals de Algemene ledenvergadering en nascholingen die wij zelf aan de leden aanbieden. Als bestuur voelen wij ons enorm ontzorgd. Wij zijn uitermate tevreden over de professionele manier van werken en de betrokkenheid bij onze vereniging.’

- Marianne Kramer

‘Als Vereniging Schematherapie zijn wij heel blij met de samenwerking met A Solution. Zij verzorgen niet alleen voor ons alle ondersteunende administratieve diensten, maar onderhouden daarnaast ook contact met onze leden. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze leden en regelen alle zaken goed en efficiënt. Sinds wij met A Solution in zee zijn gegaan merken wij dat processen snel en adequaat verlopen en zijn wij duidelijk ‘ontzorgd’. Wij merken dit niet alleen als bestuur, maar horen dit ook terug van onze leden. Als er onduidelijkheden of problemen zijn worden die altijd snel opgelost. De samenwerking is in alle opzichten positief te noemen. Hun kantoor zit op een prachtige centrale locatie in Utrecht. Wij kunnen goed online met hen samenwerken, maar ook live vergaderingen worden uitstekend georganiseerd. Wij zijn in alle opzichten tevreden en hopen in de toekomst op een plezierige manier met elkaar te blijven samenwerken.’

- Marjon Nadort

‘De NBVH werkt al vele jaren samen met de A Solution. Omdat de secretariaatswerkzaamheden voor onze vereniging steeds meer toenamen waren wij destijds toe aan professionele secretariële en administratieve ondersteuning. Daarom zijn we gaan samenwerken met A Solution.
Onze leden, cliënten en andere geïnteresseerden kunnen nu tijdens kantooruren altijd terecht met al hun vragen. Ook heeft A Solution veel organisatorische taken van ons overgenomen, bijvoorbeeld rondom de organisatie van onze Algemene ledenvergaderingen en workshops. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en zij denken met ons mee. Zo helpen ze ons onze dienstverlening steeds meer te verbeteren.’

- Leonie Looijen

Neem bij interesse
contact met ons op

Maak gebruik van al onze kennis en ervaring die is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring!