Bestuursondersteuning

Bestuursondersteuning voor verenigingen

Als bestuurslid heb je een divers pakket aan taken. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op vrijwillige basis, maar onvrijwillig komen hier allemaal andere werkzaamheden bij. Hierdoor blijft er amper tijd over voor de taken waar je voor was begonnen. Wil je meer tijd hebben voor de taken waar je het voor deed, zonder al het bijkomende werk? Wij helpen hier graag bij.

Deze bestuurstaken nemen wij uit handen

Je kunt je laten ondersteunen bij veel verschillende werkzaamheden. Zo kunnen wij onder andere deze diensten verzorgen:

  • besluitrijpheid voorstellen toetsen
  • bewaken van actieplanningen
  • implementatietrajecten coördineren
  • adviseren over bestuurlijke problemen

A Solution zorgt ervoor dat je naar deze diensten geen omkijken meer hebt. Wij denken niet alleen met je mee, wij zorgen ervoor dat we praktisch onderdeel worden van de vereniging. Wij geven advies en dragen zorg voor de vereniging, welke taken er ook uitgevoerd moeten worden. Al deze werkzaamheden doen wij natuurlijk afhankelijk van de situatie waarin de te adviseren en ondersteunen bestuursleden zich bevinden. 

A Solution: ondersteuning voor je vereniging

Veel verenigingen kiezen ervoor om zich op meer dan één gebied te laten ondersteunen door ons. Hierdoor blijf je zelf regelen wat goed gaat en besteed je uit wat beter kan. 

A Solution staat voor maatwerk: wij passen ons volledig aan aan de vereniging. Wij maken gebruik van jouw systemen en voeren de werkzaamheden uit zoals jij wilt. Hierbij krijg je een vast aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden. Dit scheelt tijd en zorgt ervoor dat alles keurig op orde is. Zo breng je de professionalisering van je vereniging naar een hoger niveau.

Wil jij weten wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen? Of direct de samenwerking beginnen? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘De Nederlandse Vereniging voor Stralingshygiëne werkt al vele jaren naar volle tevredenheid samen met A Solution. Zoals elke vereniging die volledig wordt bestuurd door vrijwilligers, is het zeer waardevol dat taken structureel uit handen worden genomen. De professionele ondersteuning van het bestuur door A Solution geeft ruimte zodat de zaken die inhoudelijke aandacht nodig hebben, deze ook kunnen krijgen. Proactieve ondersteuning, korte lijntjes en een „Can do“ mentaliteit zijn daarbij cruciaal. Met hun ondersteuning was het mogelijk voor onze vereniging om twee succesvolle internationale congressen te organiseren. De NVS vertrouwt op A Solution voor haar financiele- en ledenadministratie, ondersteuning bij vergaderingen en evenementen en het actueel houden van de website. Als centraal loket voor onze leden is A Solution ècht een oplossing: snel, adequaat en met kennis van zaken. Indien u ondersteuning zoekt, kunnen we u A Solution van harte aanbevelen.’

- Carolien Leijen

‘Sinds januari 2021 hebben wij een samenwerking met A Solution. Zij verzorgen voor ons de ledenadministratie, ledenservice, financiële administratie, nemen de telefoon op en beantwoorden e-mails. Tevens verzorgen zij voor ons evenementen zoals de Algemene ledenvergadering en nascholingen die wij zelf aan de leden aanbieden. Als bestuur voelen wij ons enorm ontzorgd. Wij zijn uitermate tevreden over de professionele manier van werken en de betrokkenheid bij onze vereniging.’

- Marianne Kramer

‘Als Vereniging Schematherapie zijn wij heel blij met de samenwerking met A Solution. Zij verzorgen niet alleen voor ons alle ondersteunende administratieve diensten, maar onderhouden daarnaast ook contact met onze leden. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze leden en regelen alle zaken goed en efficiënt. Sinds wij met A Solution in zee zijn gegaan merken wij dat processen snel en adequaat verlopen en zijn wij duidelijk ‘ontzorgd’. Wij merken dit niet alleen als bestuur, maar horen dit ook terug van onze leden. Als er onduidelijkheden of problemen zijn worden die altijd snel opgelost. De samenwerking is in alle opzichten positief te noemen. Hun kantoor zit op een prachtige centrale locatie in Utrecht. Wij kunnen goed online met hen samenwerken, maar ook live vergaderingen worden uitstekend georganiseerd. Wij zijn in alle opzichten tevreden en hopen in de toekomst op een plezierige manier met elkaar te blijven samenwerken.’

- Marjon Nadort

Neem bij interesse
contact met ons op

Maak gebruik van al onze kennis en ervaring die is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan