Routebeschrijving

Routebeschrijving met openbaar vervoer

Neem vanuit de stationshal op Utrecht Centraal de uitgang aan de Jaarbeurszijde. Eenmaal buiten bevinden wij ons in het WTC-gebouw voor de trap, aan de rechterzijde.

Routebeschrijving met auto

Voor de routebeschrijving naar het WTC te Utrecht kun je hier klikken.

Onderstaand tref je een aantal parkeermogelijkheden in de buurt van het WTC.

Parkeergarege Croeselaan

Vanaf de ring ben je binnen 10 minuten bij WTC Utrecht. Direct naast het WTC vind je de nieuwe ondergrondse ‘parkeergarage Croeselaan’ (1 minuut lopen).
Klik hier voor de actuele informatie.
LET OP: Sommige navigatiesystemen laten je via de verkeerde kant de Croeselaan op rijden (vanaf de Weg der Verenigde Naties). Je kunt dan ook het beste Van Zijstweg invoeren in de navigatie. Op de T-splitsing aan het einde van de Van Zijstweg ga je naar rechts de Croeselaan op. Rijd door tot je bij de parkeergarage bent.
Als je de parkeergarage uitloopt, neem je de roltrap naar boven naar het Centraal Station. Bovenaan de roltrap zit het WTC direct aan je linkerhand.

Parkeren bij Jaarbeurs te Utrecht.

Jaarbeurs ligt op loopafstand van het WTC en biedt veel parkeermogelijkheid. Alle nodige en actuele informatie, als ook de kosten kun je terugvinden op de website van Jaarbeurs.
Klik hier voor de actuele informatie.

Parkeren bij Parkeergarage Kop van Lombok

Deze parkeergarage ligt aan de overzijde van de Weg van de Verenigde Naties (7 minuten lopen). Klik hier voor de actuele informatie.

Parkeren bij P&R Westraven.

Openbaar vervoer vanaf Westraven naar het centrum van Utrecht wordt geregeld door bussen (Connexxion) en sneltrams vanaf 5.54 uur in de ochtend. Elke 7-10 minuten kunt u in een reistijd van 12 minuten naar het centrum. Uitstappen kan bij het NH Hotel, de Jaarbeurs Utrecht, het Beatrix Theater en Utrecht Centraal station NS. Klik hier voor de actuele informatie.