085 - 90 22 830 info@asolution.nl

Bestuur

Afhankelijk van de samenstelling van het bestuur en de beschikbare capaciteit kan dit zeer uiteenlopende ondersteuning zijn, van het notuleren van vergaderingen tot het (mee)opstellen en uitvoeren van beleidsplannen.
Zo toetsen wij bijvoorbeeld de besluitrijpheid van voorstellen, bewaken actieplanningen, coördineren implementatietrajecten en adviseren over bestuurlijke problemen. Alles afhankelijk van de situatie waarin de te adviseren en ondersteunen bestuursleden zich 
bevinden.

Op deze manieren kunnen wij jullie helpen en bijsturen in het bestuursmanagement:

  • Coördineren en managen van alle activiteiten van de organisatie;
  • Bedenken, uitvoeren en toetsen van beleidsplannen;
  • Bijwonen van bestuurs-vergaderingen;

Wat wij belangrijk vinden

Wij van A Solution vinden het het allerbelangrijkst dat wij werken vanuit het hart van de vereniging of stichting. Elementen zoals betrokkenheid, open staan voor kansen en vertrouwen zorgen ervoor dat er geen zakelijke afstand ontstaat tussen bestuur en bureau. Binnen het bestuur willen wij dat alles op rolletjes loopt. Jij kan doen wat jij het leukste vindt van het werken in een organisatie, wij houden ons bezig met de rest. Wanneer het achter de schermen op rolletjes loopt, zorgt dat voor des te meer plezier en rust jouw werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat wij dromen kunen waar maken, zoals het organiseren van een evenement of jouw doel halen van een x aantal leden. En zit het bestuur te popelen op een nieuwe manier van besturen? Dan denken wij graag met je mee.

Vraagje?

9 + 7 =